Agenda

Laden Evenementen

« Alle evenementen

Samen Sterker – informatiemiddag

15 november | 14:30 - 16:00

Informatiemiddag in Amstelveen over ondersteuning bij geheugenproblemen & dementie

Heeft u zelf geheugenproblemen? Zorgt u voor iemand met dementie? Of wilt u graag meer weten over dit onderwerp? Ontdek welke mogelijkheden er zijn in Amstelveen om u hierbij te helpen.

Graag nodigen we u uit voor een inspirerende informatiemiddag over geheugenproblemen en dementie. Om in gesprek te gaan, te luisteren, vragen te stellen en ervaringen te delen.

Met een VR-bril kunt u ervaren hoe het is om met dementie te leven. U kunt kennismaken met lotgenoten. En in gesprek gaan met verschillende organisaties over allerlei onderwerpen. Zo zijn Alzheimer Nederland, Mantelzorg & Meer, AutoMaatje Amstelveen en Odensehuis Amstelveen aanwezig.

Wij vertellen u graag welke voorzieningen er zijn en hoe u in contact komt met mensen die hetzelfde meemaken. Er zijn geen kosten aan verbonden. De middag wordt afgesloten met een hapje en drankje.

We vinden het heel fijn als u laat weten dat u komt. Voor de VR-bril-ervaring is inschrijven nodig. Voor meer informatie en inschrijving:
www.participe-amstelland.nu/samen-sterker

Heeft u vragen? Neem contact op via info.amstelland@participe.nu. We zien uw inschrijving graag tegemoet en kijken uit naar uw komst.

Organisatoren

Participe Amstelland
Gemeente Amstelveen

Locatie

Dignahof
Dignahoeve 174
Amstelveen,
+ Google Maps

Organisatoren

Participe Amstelland
Gemeente Amstelveen

Locatie

Dignahof
Dignahoeve 174
Amstelveen,
+ Google Maps